Termékek

A Kecskeméti Konzerv Kft. eredményes működését hosszú távon úgy biztosítjuk, hogy termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Mivel társaságunk hírnevének, piaci pozícióinak erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, a rendeleteknek való megfelelés valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését a minőség javításával, a termelési kultúra fejlesztésével segíti.

Célunk megvalósítása érdekében az IFS és BRC minőségirányítási és élelmiszer-biztonsági  követelmények szerinti dokumentált rendszert működtetünk, valamint GMO mentes termék tanúsítással rendelkezünk.

Szigorúan ellenőrzött, jóváhagyott beszállítói körrel rendelkezünk, biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyag tétel nyomonkövethetőségét a gyártás minden fázisában. A fogyasztók magas szintű egészségvédelmének megvalósítása és tájékoztatáshoz való jogának biztosítása érdekében a termékcímkén az élelmiszer-jelölés a rendelettel összhangban világos és érthető, ezzel is segítve azokat a fogyasztókat, akik az élelmiszereket és étrendjüket tudatosabban kívánják kiválasztani.

Miért ajánljuk termékeinket?

A frissességüket, természetes ízüket megőrző zöldségkonzervek egész évben hozzáférhetők mindenki számára. A konzerv élelmiszerek biztonságosan tárolhatók több évig is.

Előállításuk során kémiai tartósítószerekre nincs szükség, mivel a konzervdobozok légmentesen zártak és 115-130 °C-on hőkezeléssel tartósítottak.

Értékes anyagaik, kedvező étrendi hatásuk, organoleptikus tulajdonságaik indokolják állandó, rendszeres fogyasztásukat. Beilleszthető a korszerű táplálkozási étrendbe, vegetáriánusoknak is bátran ajánljuk.

A konzervek használata – háztartásokban és a nagy kiszerelést előnyben részesítő ipari fogyasztók esetén is - lehetővé teszi, hogy változatos étrendet kövessünk, lerövidíti az előkészítő műveleteket az ételkészítés során.

Minden termékünk Biszfenol A (BPA) mentes dobozban kerül értékesítésre.

Csomagolásuk vevőbarát, környezetbarát és energiabarát:

  • Vevőbarát, mert a fogyasztói egységek kialakítása a vevői igényekhez igazodik.
  • Környezetbarát, mert a konzervdoboz újrahasznosítható, szelektíven gyűjthető.
  • Energiabarát,mert bontatlanul, szobahőmérsékleten hűtés nélkül eltartható.

Kapcsolat

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw