Miért ajánljuk a frissességet, a természetes ízvilágot megőrző konzervjeinket? Mert…
- egész évben hozzáférhetők;
- a légmentesen lezárt konzervdobozok miatt több évig, hűtés nélkül, biztonságosan tárolhatók;
- előállításukhoz nincs szükség kémiai tartósítószerekre, az alapanyagok 115-130 °C-os hőkezelésen esnek át;
- kedvező élettani hatásuk miatt beilleszthetők a korszerű táplálkozási étrendbe;
- a konzervdobozok BPA-mentesek, újrahasznosíthatók illetve szelektíven gyűjthetők.
A Kecskeméti Konzerv Kft. eredményes működését hosszú távon úgy biztosítjuk, hogy termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk.
Mivel társaságunk hírnevének, piaci pozíciójának erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, a rendeleteknek való megfelelés, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését a minőség javításával, a termelési kultúra fejlesztésével segíti.
Célunk megvalósítása érdekében az IFS és BRC minőségirányítási és élelmiszer-biztonsági követelmények szerint dokumentált rendszert működtetünk, valamint GMO-mentes termék tanúsítással rendelkezünk.
Beszállítói körünket szigorúan ellenőrizzük.
A gyártás minden fázisában biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyagtétel nyomon követhetőségét.
A fogyasztók magas szintű egészségvédelmének és tájékoztatásának biztosítása érdekében a termékcímkén az élelmiszer-jelölés könnyen érthető, és összhangban áll a hatályos rendeletekkel.