Rólunk

A Kecskeméti Konzerv Kft. döntően magyar tulajdonú konzervgyár, melyet 2017. óta 5 természetes és 1 német jogi személy birtokol. 2005-ös megalakulásunk óta követjük a „gyors és szakszerű döntéseket hozzunk, annak érdekében, hogy a vállalatot eredményesen működtessük, s megfeleljünk a piac kihívásainak, azaz a vevőink, fogyasztóink elvárásainak” elvet.

A piacvezető gyártók közé tartozunk Európában és Magyarországon is a csemegekukorica és a zöldborsó feldolgozásában.

Társaságunk a kereskedelmi kapcsolataiban elsősorban a saját márkás termékek gyártására specializálódik.

Vállalatunk Ügyvezetője Kovács János, egyben a Gazdasági igazgatói pozíciót is betölti, akihez a pénzügy, a banki kapcsolatok, és a munkaügy, valamint a kereskedelmi tevékenység felügyelete tartozik.

A vállalat értékesítési és marketing tevékenységét Micsinay Balázs Kereskedelmi igazgató irányítja.

A termeléshez szükséges alapanyagok termeltetését Benke Zoltán irányítja.

A nyersanyag feldolgozást, a termékek piaci megjelenését biztosító csomagolást és a termeléshez kapcsolódó anyagok raktározását Csizmár József irányítja.

Az előállított termékekkel és a működési folyamatokkal kapcsolatos minőségirányítási teendők felelőse Hartyániné Bakos Ildikó.

Termelési értékünk megközelíti a 13 milliárd forintot. Vállalatunk éves átlag létszáma meghaladja a 250 főt, mely létszám júniustól-októberig tartó szezonban már 400 fő fölé emelkedik.

Mintegy 50 mezőgazdasági partnerrel állunk kapcsolatban, akik számunkra 6-7 ezer tonna zöldborsót, és 80-85 ezer tonna csemegekukoricát termelnek meg, az általunk megadott és ellenőrzött vetésterv szerint, melyhez mi biztosítjuk a GMO mentes vetőmagot.

Kapcsolat

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw