Értékesítés

A Társaságunk által gyártott termékek kereskedelmi márkanévvel és saját gyártói márkával kerülnek forgalomba.

Évek óta egyre nagyobb szerepet töltenek be a kereskedelmi partnereinkkel kiépített hosszú távú kapcsolatok és jelenleg már termékeink több mint 75 % - a kereskedelmi márkanévvel ellátva kerül a polcokra.

A kereskedelmi márkák és termékek kifejlesztésében és gyártásában teljes körű szolgáltatást nyújtunk :
- a nyersanyagtól termeltetésétől kezdve,
- a speciális gyártási technológián keresztül,
- a késztermék logisztikával bezárólag.
Mindez párosul Társaságunk különösen kedvező közép-európai elhelyezkedésével és a költséghatékony gyártással, amelynek eredményeként a partnereink részére évek óta piacvezető márkatermékeket állítunk elő.
Legnagyobb megrendelőink az európai tulajdonú és különösen az európai országokban széles hálózattal rendelkező nagy nemzetközi hálózatok.

A saját gyártói márkával ellátott termékeink széles választékával járulunk hozzá a modern,korszerű és egészséges táplálkozási szokásokhoz.

A  márkamegjelöléssel ellátott termékeinkben több mint 100 éves gyártói hagyomány és megalkuvást nem ismerő kiváló minőség testesül meg.
Márkázott termékeink különösen kedveltek és keresettek a magyar- és kelet-európai áruházak polcain.

Kapcsolat

Szigorúan ellenőrzött, jóváhagyott beszállítói körrel rendelkezünk, biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyag tétel nyomonkövethetőségét a gyártás minden fázisában. Vállalatunk elkötelezettségét bizonyítja az auditoknak való megfelelés, rendelkezünk IFS, BRC és GMO mentes termék tanúsítvánnyal.

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw