Karrier

Olyan képességekkel és képesítésekkel rendelkező fiatal, dinamikus, jó kommunikációs készségű, alkalmazkodni tudó, elhivatott munkavállalókat várunk, akik tudásukkal és munkájukkal hozzá tudnak járulni céljaink megvalósításához.

Hogyan tud jelentkezni?

A meghirdetett állásra való jelentkezés után munkatársaink a kiválasztás első állomásaként áttekintik önéletrajzát. Ha az aktuális álláslehetőségek között nem talál megfelelő munkakört, küldje el nekünk önéletrajzát az info@kkkft.hu e-mail címre, hogy a későbbiekben egy meghirdetett pozíciónál előnnyel indulhasson.

A beérkezett pályázatok, önéletrajzok először értékelésre kerülnek, hogy milyen mértékben felelnek meg a munkakörrel szemben támasztott követelményeknek.

Ezt követően - munkakörtől függően - alkalmassági vizsgálaton kell a jelölteknek részt venniük.

Az alkalmassági vizsgálat célja:

   - a munkakörhöz kapcsolódó fizikai (orvosi és egészségügyi) alkalmasság vizsgálata
   - a személyes kompetenciák felmérése

A megfelelő jelöltek kétlépcsős interjún vesznek részt, melynek során részletes információt kapnak a munkakörről, feladataikról és a kompenzációról, valamint megismerhetik leendő munkatársaikat, szakmai vezetőiket és a munkavégzés helyszínét.

A humán interjú célja a készségek, képességek, személyes tulajdonságok felmérése.  A szakmai interjún a leendő szolgálati vezető és/vagy a munkáltatói jogkör gyakorló részvételével a jelölt szakmai alkalmasságának vizsgálata történik.

Kapcsolat

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw