Minőségbiztosítás

A Kecskeméti Konzerv Kft. eredményes működését hosszú távon úgy biztosítjuk, hogy termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Mivel társaságunk hírnevének, piaci pozícióinak erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, a rendeleteknek való megfelelés valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését a minőség javításával, a termelési kultúra fejlesztésével segíti.

Célunk megvalósítása érdekében az IFS és BRC minőségirányítási és élelmiszer-biztonsági  követelmények szerinti dokumentált rendszert működtetünk, valamint GMO mentes termék tanúsítással rendelkezünk.

Szigorúan ellenőrzött, jóváhagyott beszállítói körrel rendelkezünk, biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyag tétel nyomonkövethetőségét a gyártás minden fázisában.

A fogyasztók magas szintű egészségvédelmének megvalósítása és tájékoztatáshoz való jogának biztosítása érdekében a termékcímkén az élelmiszer-jelölés a rendelettel összhangban világos és érthető, ezzel is segítve azokat a fogyasztókat, akik az élelmiszereket és étrendjüket tudatosabban kívánják kiválasztani.

 

Kapcsolat

Szigorúan ellenőrzött, jóváhagyott beszállítói körrel rendelkezünk, biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyag tétel nyomonkövethetőségét a gyártás minden fázisában. Vállalatunk elkötelezettségét bizonyítja az auditoknak való megfelelés, rendelkezünk IFS, BRC és GMO mentes termék tanúsítvánnyal.

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw