1 + 2
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

TERMELÉS

Magyarország természeti adottságai és ezen belül is az alföldé rendkívül jónak mondható a zöldségfélék termesztés szempontjából.


Rendelkezésre áll a jó minőségű termőföld, az öntözővíz és a magas szaktudás. ezen terület szívében helyezkedik el Kecskemét, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza a zöldségek és gyümölcsök feldolgozása területén. A mai napra sajnos már csak a zöldségek termeltetése és feldolgozása maradt profilban. Ennek következtében végbement egy koncentráció, így a piaci igényeket a legmagasabb szinten specializálódott termelők bevonásával elégítjük ki. A nyersanyagok termeltetéséhez társaságunk biztosítja a vetőmagokat, amelyeket a piaci visszajelzések alapján válogatunk ki.

Vásárlóink visszajelzései alapján külön figyelmet fordítunk a fajták ízére, színére, cukortartalmára, a zöldborsónál pedig a szem méretére. Társaságunk 100%-ban elkötelezett a GMO mentes vetőmagok vásárlásában és a mentességet biztosító termesztéstechnológiában. A termesztéstechnológia során cégünk agrárszakemberei a vetőmagok elvetésétől egészen a betakarításig nyomon követik a növények életét és szaktanácsokkal segítik a termelőt a termelésben. Nagyon fontos a szakszerű tápanyag utánpótlás, mindig a növény igényeinek figyelembevételével történik, így az mindig a legjobban hasznosul és nem károsítja a környezetünket. A növényvédelmi kezeléseket minden esetben előrejelzés előzi meg, így csökkentjük a vegyszertermelést, hogy mindig garantáltan egészséges zöldségeket fogyaszthatunk.

A betakarítás megkezdése előtt zársaságunk szakemberei folyamatosan minősítik a nyersanyagot a szántóföldön és amikor az a legjobb minőséget eléri haladéktalanul elkezdjük a zöldségek beszállítását a feldolgozó üzembe. A betakarítástól a feldolgozásig maximum 4 óra telik el, így tudjuk garantálni a gazdag ásványi anyag és vitamintartalmát a zöldségeknek, amelyek vásárlóink asztalán mindig a frissesség igazi élményét adják.

részletek

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test