10 + 1
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Társadalmi szerepvállalás

Küldetésünk

A KKKft a környezete és a társadalom iránt felelős vállalatként fontosnak tartja az integrált társadalmi szemlélet kialakulását elősegítő kezdeményezések aktív támogatását. Célunk, hogy hazánk lakossága egyre inkább nyitott legyen és befogadja a segítséget igénylőket, támogassa a rászorulókat,teremtse meg a társadalom a teljes értékű, egészséges élet feltételeit minden tagja számára és bátorítsa az új iránt érdeklődő kezdeményezőket.

Irányelveink

A KKKft társadalmi felelősségvállalásának keretében három fő területre fókuszál:  kulturális és sport kezdeményezésekre,a szociális és társadalmi programokra, valamint a gyermekegészségügyben  való részvételre. Elsősorban olyan alapítványok, szervezetek, és intézmények munkáját igyekszünk segíteni, amelyek önerejükből is már bizonyították életképességüket, de külső segítség hiányában nem tudják pozitív kezdeményezéseiket megvalósítani és továbbfejleszteni.

A társadalmi és szociális támogatások

A KKKft kiemelt figyelmét élvezi a Wojtyla Ház Nonprofit Kft, melynek küldetése a segítségnyújtás azok részére, akik szükségét szenvedik a mindennapi élet legalapvetőbb kellékeinek. A szervezet és a Kecskeméti Konzerv Kft meggyőződése közös,ami azt hirdeti,hogy a legfőbb érték maga az ember. A karitatív alapítványi célok megvalósításához évek óta hozzájárulunk a lehetőségeinkhez mérten.

A mindennapi élethez szükséges javakból hiányt szenvedők részére a Vöröskereszt és a Létminimum alatt élők társaságán keresztül juttattunk el tartós élelmiszereket, remélve és tudva, hogy ezzel egyfajta gyors segítséget nyújtunk a szűkös, nehéz pillanatokra.

Hol a szükség, ott a segítség! - a 2010. évi Borsod megyei árvíz károsultjai részére kezdeményezett országos gyűjtőakcióhoz Társaságunk  jelentős értéket képviselő tartós élelmiszer adománnyal csatlakozott.

Mindemellett a cég az elmúlt években a következő alapítványokat támogatta:

  • Csácsé Rom Cigány Kulturális  Egyesület
  • Nyújts Segítő Kezet Szociális Alapítvány
  • Vészhelyzet 2002 Életmentő Alapítvány
  • Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület
  • Őrangyal Európai Alapítvány
  • Kecskemét-Erzsébetváros Polgárőr és Ifjúságvédelmi Közhasznú Egyesület
  • Országos Medical Alapítvány

A kulturális és sport támogatások

A KKKft. évek óta nagy hangsúlyt fektet és minden erővel támogatja a szabadidő és látványsportot. Lokálpatriotizmustól vezérelve jelentős támogatásban részesítjük a KTE Labdarúgó csapatának utánpótlás-nevelő tevékenységét.

További támogatott szervezetek illetve kezdeményezések:

a Kecskeméti Női Kézilabda csapat
a Központi Sport Iskola kézilabda szakosztálya
a nagykőrösi kosárlabda csapat
a Kyokushin Karatéért Közhasznú Alapítvány

A művészetek támogatója

Nemcsak a test hanem a szellem is igényli a kikapcsolódást és felfrissülést. Célunk,hogy a hagyományőrző és újító jellegű színházi előadások, rendezvények elérhetőek legyenek mindenki számára ,melyben hátrányos helyzetű közösségek közösen tudnak részt venni a teljes életet élőkkel. Ehhez járulunk hozzá amikor  támogatás nyújtunk évente a Madách Színház értékteremtő tevékenységéhez.

Az élhetőbb világért az innováció útján

A Kecskeméti Konzerv Kft innovációs tevékenysége saját piaci szegmensében jelentős. A jövő generációk innovációs kedvének fokozásához  és lehetőségeinek megteremtése érdekében évek óta kiemelt támogatója vagyunk a Kecskeméti Főiskola keretein belül működő Pneumobil Kuvasz Csapat-nak, akik jelentős sikereket értek el az üzemanyag takarékos járművek seregszemléin.

A gyermekegészségügy támogatása

A KKKft a sajátjának érzi a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények,  a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézmények megsegítését, az anyagi támogatását és infrastruktúrájának fejlesztését. Ennek keretében kiemelten támogatja a Könnycsepp Nélkül a Beteg Gyermekekért Alapítványt. A beteg gyerekek gyógykezeléséhez, gyógyulásához, a kórházak, rendelőintézetek eszközellátásához és a rászorulók anyagi támogatásához segítséget kérő Alapítvány céljait tartós élelmiszerek átadásával támogatjuk.

További támogatott szervezetek illetve kezdeményezések:

Mentőöv Gyermekeinkért 2002 Alapítvány
Kisangyal Gyermekalapítvány

részletek

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test