10 + 1
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Franciasaláta

Egyszerű, gyors és köretként remekül szolgál például a rántott hús mellé.

Elkészítés

  1. A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.)
  2. Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers almát és ecetes uborkát.
  3. Elkészítjük az öntetet: a tejfölt a majonézzel és a mustárral, valamint az ízesítőkkel jól elkeverjük.
  4. Ráöntjük a zöldségekre és lazán összekeverjük.
  5. Jól lehűtve kínáljuk.

Hozzávalók / 6 adag

A salátához

  • 30 dkg zöldborsó
  • 20 dkg sárgarépa (kockára vágva)
  • 1 közepes db alma (savanykás)
  • 3 közepes db csemegeuborka (vagy ecetes)

Az öntethez

  • 3.75 dl tejföl
  • 1.5 ek majonéz
  • 2 teáskanál mustár
  • 0.5 teáskanál cukor
  • 1 kk só
  • 1 teáskanál citromlé

 

receptjeink

Franciasaláta

Egyszerű, gyors és köretként remekül szolgál például a rántott hús mellé.

Részletek >

Tárkonyos csirkeraguleves

Ez a leves nálunk mindenki nagy kedvence, egy talált recept "felújított" valtozata. Soha nem lehet eleget csinálni belőle.

Részletek >

Kínai sült tészta

Már meguntuk azt, hogy minden alkalommal kínai büfébe kelljen járni, ha megkívánjuk a sült tésztát. Ezért találtuk ki ezt az otthon elkészíthető roppant egyszerű módosított változatot.

Részletek >

Krémes zöldborsófőzelék

Ez a legegyszerűbb recept, amit ismerünk. Lehet sűrűbbre és hígabbra is készíteni, mindenki ízlése szerint.

Részletek >

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test