3 + 3
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Minőségbiztosítás

Minőségpolitikánk célja, hogy termékeink széles választékával, biztonságával és folyamatos jó minőségével elismerést szerezzünk a belföldi és nemzetközi piacokon, piaci részesedésünket folyamatosan megtartsuk és növeljük, partnereink hosszútávú megelégedettsége mellett.


Megfelelő gyártási költségcsökkentés mellet hatékonyan működjünk. Célunk megvalósítása érdekében az IFS élelmiszer-biztonsági szabvány 5. kiadásának és az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány előírásain alapuló jogszabályi és egyéb szabályozó követelmény rendszerét is teljesítő minőségirányítási rendszert működtetünk, melynek fent tartását és tökéletesítését folyamatosan végezzük. A rendszer szerves része a hatékony veszélyelemző, megfigyelő és kockázatkezelő HACCP rendszer, melyet működtetése óta az összegyűl adatok alapján folyamatosan továbbfejlesztettünk a biztonságos élelmiszer előállítása érdekében.

Minden munkatársunk elkötelezett a tekintetben, hogy termékeink megfeleljenek a hatósági előírásoknak és fogyasztói elvárásoknak, magas szintű higiéniai fegyelem betartása mellett, korszerű körülmények között készüljenek, és élelmiszer-biztonsági szempontból megfeleljenek.

Termékeink előállításához szükséges anyagok beszerzésénél nagy súlyt fektetünk a beszállítók (termeltetők, segéd-és csomagolóanyag gyártók) megbízhatóságára és az anyagok jó és egyenletes minőségére is, illetve minőségük ellenőrzésére.

Szakmai vezetésünk biztosítja, hogy minden szinten megismerkedjenek a társaság minőségpolitikájával, a minőségirányítási rendszer céljaival és megvalósításának módszereivel. Folyamatos oktatással biztosítjuk a minőségi munkavégzéshez szükséges ismereteket és annak fejlesztése érdekében mindent megtegyenek dolgozóink.

A biztonság és minőség folyamatos javítása érdekében a minőségügyi szabványnak megfelelő belső és külső auditokat folytatunk, a kialakított minőségirányítási rendszert folyamatosan fent tartjuk és továbbfejlesztjük.
A termelés során szem előtt tartjuk a környezetvédelmi előírásokat.


részletek

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test