Hírek

Gyenge forint, erős Pista!
2020. október 1.
Kevesen gondolnák, hogy csemegekukoricá­val Franciaország és Magyarország látja el Európát, és már a Távol-Keleten is egyre divatosabbak az európai termékek. A Kecskeméti Konzerv pozícióit a koronavírus-járvány tovább javítja, de a klímaváltozással még meggyűlhet a magyar zöldségtermelők baja. Kovács János ügyvezetővel beszélgettünk.
Európa élvonalában
2020. október 1.
A főszezon idején a Kecskeméti Konzerv Kft. annyi csemegekukoricát dolgoz fel három nap alatt, hogy azzal Magyarország teljes éves fogyasztását el tudnák látni. A főleg exportra termelő vállalat a járvány idején is fejlesztett.
Munkalehetőség
2019. április 1.
A Kecskeméti Konzerv Kft. felvételre keres: - Műszerész - Lakatos - Villanyszerelő - Esztergályos munkavállalókat 3 műszakos munkarendbe, júniustól októberig rendszeres hétvégi munkavégzéssel.

Kapcsolat

Szigorúan ellenőrzött, jóváhagyott beszállítói körrel rendelkezünk, biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyag tétel nyomonkövethetőségét a gyártás minden fázisában. Vállalatunk elkötelezettségét bizonyítja az auditoknak való megfelelés, rendelkezünk IFS, BRC és GMO mentes termék tanúsítvánnyal.

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw