Hírek

A város gazdaságának egyik zászlóshajója: Kecskeméti Konzerv Kft.
2022. augusztus 10.
Interjú Kovács Jánossal, a Kecskeméti Konzerv Kft. ügyvezetőjével és gazdasági igazgatójával
Ünnepélyes raktárátadás
2022. június 22.
2022.06.21.-én Varga Mihály Pénzügyminiszter Úr ünnepélyes keretek között adta át a Kecskeméti Konzerv Kft. új raktárát.
Dobozba zárt egészség…
2021. október 15.
A Kecskeméti Konzerv Kft. gyártósorairól évente 150 millió doboz konzerv gördül le, csemegekukoricából napi 2 milliót, zöldborsóból napi 1 milliót gyártanak.
Bővülő exportpartneri kör
2021. szeptember 22.
A magas színvonalon működő Kecskeméti Konzerv Kft. az elmúlt esztendők sikereinek köszönhetően újabb exportpartnerekkel kötött együttműködési szerződést.
Kell a józan paraszti ész és a logika!
2021. július 9.
Interjú Kovács Jánossal, a Kecskeméti Konzerv Kft. ügyvezetőjével és gazdasági igazgatójával
Kánaánt is hozott a válság
2020. november 2.
Magyarország agrárnagyhatalmi státuszát sokan vitatják, pedig kevesen tudják, hogy a franciák mellett a magyarok látják el Európát csemegekukoricával, az öreg kontinenséléskamrája vagyunk. A Kecskeméti Konzerv Kft. a koronavírus-járvány ellenére is bővült, de a magyar termelők pozícióját gyengítheti a szárazságot hozó klímaváltozás.
Gyenge forint, erős Pista!
2020. október 1.
Kevesen gondolnák, hogy csemegekukoricá­val Franciaország és Magyarország látja el Európát, és már a Távol-Keleten is egyre divatosabbak az európai termékek. A Kecskeméti Konzerv pozícióit a koronavírus-járvány tovább javítja, de a klímaváltozással még meggyűlhet a magyar zöldségtermelők baja. Kovács János ügyvezetővel beszélgettünk.
Európa élvonalában
2020. október 1.
A főszezon idején a Kecskeméti Konzerv Kft. annyi csemegekukoricát dolgoz fel három nap alatt, hogy azzal Magyarország teljes éves fogyasztását el tudnák látni. A főleg exportra termelő vállalat a járvány idején is fejlesztett.
Munkalehetőség
2019. április 1.
A Kecskeméti Konzerv Kft. a Szolnoki út 35. alatt lévő telephelyére, a Minőségbiztosítási Osztályára, határozatlan időre, műszakos munkarendbe, a következő munkakörbe: GYÁRTÁSKÖZI ELLENŐR és MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MUNKATÁRS kollégákat keres.

Kapcsolat

Szigorúan ellenőrzött, jóváhagyott beszállítói körrel rendelkezünk, biztosítjuk az összes beérkezett nyersanyag tétel nyomonkövethetőségét a gyártás minden fázisában. Vállalatunk elkötelezettségét bizonyítja az auditoknak való megfelelés, rendelkezünk IFS, BRC és GMO mentes termék tanúsítvánnyal.

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw