3 + 2
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Feldolgozás

A teherautón beérkező nyersanyagot úgynevezett elő feldolgozó vonalon fogadjuk. Mielőtt a termék vonalra való feljuttatása megtörténne, a beszállított nyersanyagot külön speciális laboratóriumban minősítjük a feldolgozás alkalmassága szempontjából, és  határozzuk meg azt, hogy milyen gyártóvonalon történik meg a termék feldolgozása.

A gyártás 5 gyártóvonalon történik, és így az adott terméket mindig az optimális gyártósorra tudjuk juttatni. A csemegekukoricát vákuumzárógépeken, míg a zöldborsót hagyományos – vákuumzárás nélküli – zárógépekkel zárjuk. A hőkezelés, a konzervipar alapvető tartósítási művelete három OHS (Osztott Hidrosztatikus Sterilező) berendezésen történik, folyamatos és kíméletes hőkezelést biztosítva, valamint messzemenően megőrizve a nyersanyag beltartalmi értékeit. A hőkezelt kész konzerveket palettázó géppel rakodólapra rakjuk, majd címkézetlenül, raklapokon tároljuk.

E szezonbeli gyártástól – térben és időben elkülönülve – történik meg a termékek csomagolása, azaz a kódolási, címkézési műveletek elvégzése, és az egységcsomagokba, azaz tálcákba való elhelyezése, a mindenkori vevői igénynek megfelelően.

A gyártás – a szezonban - három műszakban történik, sok esetben a hétvégi munkát is kihasználva. Szezonon kívül pedig a csomagolási tevékenységet végezzük három műszakban, a nagy mennyiségű árú zökkenőmentes, dinamikus, kamionos  kiszállítása érdekében.

Megjegyzendő, hogy vállalatunk a legnagyobb beépített sterilező kapacitással rendelkezik (3 db OHS berendezés) magyarországi konzervüzemek tekintetében, lehetővé téve a lehető  legrugalmasabb gyártást. Csak tájékoztatásul, zöldborsóból napi 300 to nyersanyagot dolgozunk fel, míg csemegekukoricából 1000 tonnát. A csemegekukorica gyártáskor naponta 1,2-1,4 millió ½ kg-os dobozt kell megtölteni, raktárba szállítani, illetve az üres dobozok fogyását pótolni.  Ez logisztikailag egy rendkívül fontos és kiemelt feladat, melyet munkatársaink nagy tapasztalattal és rutinnal képesek elvégezni.


részletek

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test