1 + 2
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Értékeink

A Kecskeméti Konzerv Kft. megalakulása, azaz 1995. tavasza óta, azt a termelési filozófiát követi, hogy a mai, kiélezett, globalizálódott világban a hatékonyság és a minőség garanciája a termelési profil speciális volta. Csak így lehet versenyben maradni és a globális piacon megmaradni.

Vállalatunk ezért kizárólagosan zöldborsó és csemegekukorica feldolgozásával foglalkozik, melyeknek – kimondhatjuk – specialistái vagyunk. Azért e két mezőgazdasági termékre esett a választás, mert ezeknek szántóföldi technológiája magas szinten gépesített, és a termeltetéshez szükséges mezőgazdasági szaktudás, valamint az öntözés lehetősége is rendelkezésre áll.

Egy feldolgozó üzem akkor áll biztos lábakon, ha a mezőgazdasági partnereivel szerződéses kapcsolatban van. Vállalatunk mintegy 50 mezőgazdasági termelővel alakított ki szoros együttműködést és kapcsolatot, mely elengedhetetlen feltétele a biztos tervezésnek és gyártásnak, azaz a nyersanyag ellátásnak. Vállalatunk vezetősége elkötelezett a GMO mentesség iránt, csak úgy, mint Magyarország, s ezért mi magunk biztosítjuk termelőink számára a GMO mentes vetőmagot, nemzetközi, jó hírű vetőmag termeltető és forgalmazó cégektől.  A nyersanyag optimális gyors feldolgozása és beltartalmi értékeinek megőrzése érdekében mezőgazdasági partnereink döntően 150 km-es körzeten belül helyezkednek el. Így tudjuk elérni azt, hogy a betakarított termék - tehergépkocsis beszállítással – 4 órán belül vállalatunkhoz beérkezzen.

Vállalatunk rendelkezik az IFS (International Food Standard) és a BRC (Global Standard For Food Safety) minősítési rendszerekkel, melyek az Európai Unióban honosak. Rendelkezünk ezen kívül a HACCP, az ISO és az áruházláncok által elvárt egyedi audit szempontoknak való megfeleléssel is.

Gyártási kapacitásunk rendkívül rugalmas, képesek vagyunk naponta 1,4 millió fél kg-os doboz egyenértéket gyártani a legkisebb dobozmérettől, azaz az ¼-estől az 5 kg-os dobozig minden méretfajtából.

Korszerű, úgynevezett mintaüzemet hoztunk létre két év alatt, 2012-ben és 2013-ban, mintegy egy milliárd forint értékben, mely megfelel az Európai Uniós színvonalnak.

Szervezetileg rendkívül hatékonyan működünk, a szolgálati utak rövidek, és egy kolléga, - adott esetben – több feladatot is képes egyidejűleg ellátni.

Rendszeresen, naponta értékeljük a gyártást, és határozzuk meg a következő napi tennivalókat, úgy, hogy a legyártott termékeinket rendszeresen analizáljuk és organoleptikusan, azaz érzékszervileg – kóstolás útján - is értékeljük.

A fennállásunk óta tevékenységünket eredményesen végezzük, és folyamatosan fejődünk.

Termékeinket – közvetítői kereskedelem kihagyásával – Nyugat-Európai nagy láncoknak közvetlenül adjuk el. Ez az alapja kereskedelmi filozófiánknak.


részletek

bemutatkozó videó

Tekintse meg bemutatkozó videónkat és tudjon meg többet rólunk.

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test