Rólunk

A Kecskeméti Konzerv Kft. döntően magyar tulajdonú konzervgyár, melyet 2017. óta 5 természetes és 1 német jogi személy birtokol. 2005-ös megalakulásunk óta követjük a „gyors és szakszerű döntéseket hozzunk, annak érdekében, hogy a vállalatot eredményesen működtessük, s megfeleljünk a piac kihívásainak, azaz a vevőink, fogyasztóink elvárásainak” elvet.

A piacvezető gyártók közé tartozunk Európában és Magyarországon is a csemegekukorica és a zöldborsó feldolgozásában.

Társaságunk a kereskedelmi kapcsolataiban elsősorban a saját márkás termékek gyártására specializálódik.

Vállalatunk Ügyvezetője Kovács János, egyben a Gazdasági igazgatói pozíciót is betölti, akihez a pénzügy, a banki kapcsolatok, és a munkaügy, valamint a kereskedelmi tevékenység felügyelete tartozik.

A vállalat értékesítési és marketing tevékenységét Micsinay Balázs Kereskedelmi igazgató irányítja.

A termeléshez szükséges alapanyagok termeltetését Benke Zoltán irányítja.

A nyersanyag feldolgozást, a termékek piaci megjelenését biztosító csomagolást és a termeléshez kapcsolódó anyagok raktározását Csizmár József irányítja.

Az előállított termékekkel és a működési folyamatokkal kapcsolatos minőségirányítási teendők felelőse Hartyániné Bakos Ildikó.

Termelési értékünk megközelíti a 13 milliárd forintot. Vállalatunk éves átlag létszáma meghaladja a 250 főt, mely létszám júniustól-októberig tartó szezonban már 400 fő fölé emelkedik.

Mintegy 50 mezőgazdasági partnerrel állunk kapcsolatban, akik számunkra 6-7 ezer tonna zöldborsót, és 80-85 ezer tonna csemegekukoricát termelnek meg, az általunk megadott és ellenőrzött vetésterv szerint, melyhez mi biztosítjuk a GMO mentes vetőmagot.

Contact form

We have a strictly controlled and approved base of suppliers, and guarantee the traceability of all the incoming lots in every phase of the production. The commitment of our company is attested by our compliance with audits; we also have the „IFS”, „BRC” and „GMO-free product” certificates.

Contacts
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw