Karrier

Olyan képességekkel és képesítésekkel rendelkező fiatal, dinamikus, jó kommunikációs készségű, alkalmazkodni tudó, elhivatott munkavállalókat várunk, akik tudásukkal és munkájukkal hozzá tudnak járulni céljaink megvalósításához.

Hogyan tud jelentkezni?

A meghirdetett állásra való jelentkezés után munkatársaink a kiválasztás első állomásaként áttekintik önéletrajzát. Ha az aktuális álláslehetőségek között nem talál megfelelő munkakört, küldje el nekünk önéletrajzát az info@kkkft.hu e-mail címre, hogy a későbbiekben egy meghirdetett pozíciónál előnnyel indulhasson.

A beérkezett pályázatok, önéletrajzok először értékelésre kerülnek, hogy milyen mértékben felelnek meg a munkakörrel szemben támasztott követelményeknek.

Ezt követően - munkakörtől függően - alkalmassági vizsgálaton kell a jelölteknek részt venniük.

Az alkalmassági vizsgálat célja:

   - a munkakörhöz kapcsolódó fizikai (orvosi és egészségügyi) alkalmasság vizsgálata
   - a személyes kompetenciák felmérése

A megfelelő jelöltek kétlépcsős interjún vesznek részt, melynek során részletes információt kapnak a munkakörről, feladataikról és a kompenzációról, valamint megismerhetik leendő munkatársaikat, szakmai vezetőiket és a munkavégzés helyszínét.

A humán interjú célja a készségek, képességek, személyes tulajdonságok felmérése.  A szakmai interjún a leendő szolgálati vezető és/vagy a munkáltatói jogkör gyakorló részvételével a jelölt szakmai alkalmasságának vizsgálata történik.

Contact form

We have a strictly controlled and approved base of suppliers, and guarantee the traceability of all the incoming lots in every phase of the production. The commitment of our company is attested by our compliance with audits; we also have the „IFS”, „BRC” and „GMO-free product” certificates.

Contacts
https://www.facebook.com/kecskemetikonzervkft/
https://goo.gl/maps/c3cTYMrvDUw