3 + 3
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Cégvezetés

A Kecskeméti Konzerv Kft. tiszta magyar tulajdonú konzervgyár, melyet 5 természetes személy birtokol. 1995-ös megalakulásunk óta azt az elvet követjük, hogy gyors és szakszerű döntéseket hozzunk, annak érdekében, hogy a vállalatot eredményesen működtessük, s megfeleljünk a piac kihívásainak, azaz a vevőink, fogyasztóink elvárásainak.

A vállalaton belül az úgynevezett szolgálati utak igen rövidek, több kolléga több tevékenységet és feladatot is ellát. Szezonban naponta értékeljük az előző 24 órás tevékenységet, illetve meghatározzuk a következő napi teendőket. Szezonon kívül hetente tartunk értekezletet a vállalat elvégzendő feladatait illetően. Kereskedelmi partnereink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében naponta operatív kereskedelmi megbeszélést tartunk, a témában illetékesek részvételével.

Nagy súlyt fektetünk az üzembiztonságra, és kiemelt feladatként kezeljük a szezon zökkenőmentes levezetését, hiszen óriási értékű és mennyiségű nyersanyag érkezik be vállalatunkhoz naponta.

A karbantartási részlegünk két csoportra osztható: a szezonfelkészítést végző központi TMK-ra, és a gyártást figyelő, és - szükség szerint - beavatkozó üzemkísérő, úgynevezett karbantartókra.

A szezonban folyamatos három műszakos gyártás történik, szezonon kívül pedig ugyanez vonatkozik a csomagolási munkákra is.

Vállalatunk Kft. jogi formában működik. Ügyvezetője Kovács János gazdasági igazgató, akihez a pénzügy, a banki kapcsolatok, és a munkaügy, valamint a kereskedelmi tevékenység tartozik.

A gyárigazgató Dr. Ábrahám Tibor, aki felelős a nyersanyag termeltetésért, a gyári termelésért, a beruházásokért és karbantartásokért, és a minőség szabályozásért.

A vállalat kereskedelmi tevékenységét kereskedelmi igazgatónk irányítja: Tarcsay Zoltán.

Megjegyzendő, hogy az előállított termékek 95 %-a exportra kerül, melyet szinte 100 %-ban konzervdobozokban hozunk forgalomba, de igény szerint üveges termék gyártására is képesek vagyunk.


részletek

bemutatkozó videó

Tekintse meg bemutatkozó videónkat és tudjon meg többet rólunk.

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test