2 + 2
English version
info@kkkft.hu +36-76-320-547 +36-76-546-060

Cégadatok

Az 1995. óta eltelt mintegy egy évtized alatt vállalatunk a legnagyobb magyar tulajdonú konzervgyárrá nőtte ki magát. Termelési volumenünk 50 ezer tonna, 100 millió  ½-es doboz egyenértékben számolva. Ez a szám igen elgondolkodtató, hiszen, ha  az egy év alatt előállított dobozainkat a Föld egyenlítőjének kerülete mentén kiraknánk, úgy minden egyes méterre 2,5 doboz jutna! Mindezt két termékből állítjuk elő alapvetően: borsóból és csemegekukoricából. Előbbiből 20 millió dobozt, az utóbbiból pedig kereken 80 millió dobozt!

A termékpalettánkat e két egykomponensű konzervre alapozva, úgynevezett zöldségkeverékekkel is kiegészítettük. Legismertebb ilyen termékünk a borsó-bébirépa mix, de gyártunk különböző fantázianevű egyéb zöldségkeverékeket is, igény szerint.

Termelési értékünk megközelíti a 10 milliárd forintot. Vállalatunk éves átlag létszáma meghaladja a 250 főt, mely létszám Júniustól-Októberig tartó szezonban már 400 fő fölé emelkedik.

Mintegy 50 mezőgazdasági partnerrel állunk kapcsolatba, akik számunkra 6-7 ezer tonna zöldborsót, és 55-60 ezer tonna csemegekukoricát termelnek meg, az általunk megadott és ellenőrzött vetésterv szerint, melyhez mi adjuk a GMO mentes vetőmagot.


részletek

bemutatkozó videó

Tekintse meg bemutatkozó videónkat és tudjon meg többet rólunk.

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat és egyedi ajánlatainkat.

Website Security Test